Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
fél doboz konzerv kukorica
2 közepes paradicsom
2 dl főzőtejszín
50 dkg csirkemell
só, bors
olaj
vegeta
Provence-i fűszerkeverék (rozmaring, tárkony, kakukkfű, turbolya, majoranna, levendulavirág)
Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk, majd olajon üvegesre pirítjuk, ezután hozzáadjuk az apróra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, majd ha fehérre sült, hozzáadjuk a tejszínt, a vegetát és a fűszerkeveréket. beletesszük a kukoricát és a felkockázott paradicsomot és körülbelül fél óra alatt készre főzzük. Szarvacska tésztával tálaljuk, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Igen, Kedves Olvasók, ismét visszatértünk! :) És mivel innentől mi főzünk magunkra, a blogon is gyakrabban lesz majd frissítés. Remélem, mindenki hasznos és finom recepteket fog találni az oldalon! Jó böngészést, jó főzöcskézést és jó étvágyat!