Provence-i pappardelle

 2013.11.25. 19:40

Egy igazán gyorsan elkészíthető tésztaétel mindenki örömére :)

Hozzávalók:

25 dkg pappardelle tészta (szélesmetélt)
20 dkg provence-i zöldségkeverék (fagyasztott)
1 konzerv cukorborsó-bébirépa (Bonduelle)
10 dkg bacon szalonna
1 közepes konzerv paradicsompüré
10 dkg krémfehérsajt
kevés olívaolaj
só, bors
kakukkfű, bazsalikom, petrezselyem, rozmaring

Elkészítés:

A tésztát megfőzzük. Közben felaprítjuk a szalonnát, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzátesszük a zöldségeket, és átpároljuk (szükség esetén egy kis vizet tehetünk alá). Ha már majdnem megpuhult, hozzátesszük a paradicsompürét és egy kevés vizet, ezt jól átrotyogtatjuk, majd beletesszük a felaprított sajt felét is. ízesítjük sóval, borssal és a zöldfűszerekkel, majd belekeverjük a megfőtt tésztát is. alaposan összekeverjük, majd a tetejére szórjuk a maradék sajtot. Jó étvágyat hozzá! :)

IMG_5252.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://notoki.blog.hu/api/trackback/id/tr415656765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása