Újabb GoodFood magazin érkezett, a következő finomság is - legalább részben - onnan származik :)
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
10 dkg fűszervaj
3 ek liszt
4 db piros kaliforniai paprika
30 dkg mozzarella
10 dkg fekete olíva bogyó
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só, bors
oregánó
Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és besózzuk. A borsot összekeverjük a liszttel, majd beleforgatjuk a hússzeleteket. Egy serpenyőben felolvasztjuk a fűszervajat, majd a hússzeleteket aranybarnára sütjük. A paprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk, kívülről megkenjük őket olívaolajjal, majd egy tűzálló tálba tesszük őket. Felaprítjuk a mozzarellát, az olívabogyót és a fokhagymát, összekeverjük és sóval, oregánóval fűszerezzük. A keverékkel megtöltjük a paprikákat, majd meglocsoljuk olívaolajjal és sütőben aranybarnára sütjük. Frissen sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!