Paradicsomos-olívás egytál

 2012.12.22. 21:23

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell
3 közepes paradicsom
5 dkg olíva bogyó
1 fej hagyma
3 ek paradicsompüré
25 dkg tészta
só, bors
Provence-i fűszerkeverék
olaj

Elkészítés:

Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Miután fehérre sült, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, az olajbogyót és a paradicsompürét. Megszórjuk a Provence-i fűszerkeverékkel és kb. fél óra alatt készre pároljuk. Adhatunk hozzá egy kis vizet, ha nagyon elfőné a levét. Közben megfőzzük a tésztát is, majd miután a szósz elkészült, összekeverjük. Tálaláskor igény szerint megszórhatjuk reszelt sajttal. Jó étvágyat!

Fénykép0167.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://notoki.blog.hu/api/trackback/id/tr584977929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása