Hozzávalók:
A tésztához:
2 tojás
3 tk szódabikarbóna
3 ek kakaópor
20 dkg margarin
40 dkg liszt
1/2 cs sütőpor
20 dkg porcukor
A krémhez:
5 dl tej
1,5 cs vaníliás pudingpor
30 dkg porcukor
2 cs vaníliás cukor
25 dkg margarin
4 ek liszt
1 ek rumaroma
3 ek kókuszreszelék
Elkészítés
A lisztet és a sütőport egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a cukrot, a kakaóport, a margarint és a tojásokat. Az egészet összedolgozzuk (ha túl morzsás, egy kis tejet öntünk hozzá), majd négy egyelőre részre osztjuk, kinyújtjuk, és egy tepsi hátulján (vagy sütőpapírral bélelt tepsiben) 15-20 perc alatt, 200 fokon megsütjük.
A krémhez a pudingport és a lisztet egy kevés tejjel kikeverjük, hozzáadjuk a többi tejet, és sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és a rumaromát. A porcukrot a margarinnal robotgép segítségével összekeverjük, a pudingos krémhez adjuk és összekeverjük vele. Minden lapot megkenünk a krémmel és egymásra helyezzük, a tetejét is megkenjük krémmel. Egy éjszakán át hűtőben pihentetjük. Jó étvágyat!