Cannelloni

 2013.02.05. 08:42

Hozzávalók:

1 csomag cannelloni tészta
40 dkg darált hús (disznó vagy marha)
1 fej vöröshagyma
1 tasak bolognai spagetti alappor
3 dl víz
só, bors
olaj
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A hagymát szeljük apróra, majd pirítsuk meg kevés olajon. Tegyük bele a darált húst, és süssük át alaposan. Adjuk hozzá a bolognai alapport, majd a vizet, és forrástól számítva még 5-8 percig főzzük. Vegyük le a tűztől és kiskanál segítségével töltsük meg a hússal a cannelloni csöveket, majd fektessük őket egy tűzálló tálba vagy tepsibe. A maradék szószt egyenletesen terítsük el a tetején, szórjuk meg alaposan reszelt sajttal, majd 180 fokos sütőben süssük 20-25 percig. Jó étvágyat hozzá! :)
(Köszönet érte Nórinak! :)

IMG_3050.JPG

Természetesen alappor helyett használható hozzá paradicsompüré és fűszerek (bazsalikom, kakukkfű, oregánó)

A bejegyzés trackback címe:

https://notoki.blog.hu/api/trackback/id/tr505063537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása