Ráchús

 2013.03.06. 21:31

Hozzávalók:

50 dkg karaj
4 paradicsom
5-6 tévépaprika
1 fej vöröshagyma
70 dkg burgonya
2 dl tejföl
kevés olaj
só, bors
pirospaprika
vegeta

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval és borssal fűszerezzük, majd kevés olajon elősütjük. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sózzuk, majd tűzálló tálban kb. 200 fokon kevés olajjal meglocsolva sütni kezdjük. Közben a hagymából, paradicsomból és paprikából lecsót készítünk. A hússzeleteket rápakoljuk a krumpli tetejére, minden szeletre teszünk 1-2 kanál lecsót, majd alufóliával lefedve még kb. fél óráig sütjük. Ezután kivesszük, minden húsra kanalazunk egy kis tejfölt, elegyengetjük, megszórjuk pirospaprikával és kb 10 perc alatt készre pirítjuk. Jó étvágyat!

IMG_3089.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://notoki.blog.hu/api/trackback/id/tr285120556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása