Hozzávalók:
50 dkg karaj
4 paradicsom
5-6 tévépaprika
1 fej vöröshagyma
70 dkg burgonya
2 dl tejföl
kevés olaj
só, bors
pirospaprika
vegeta
Elkészítés:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval és borssal fűszerezzük, majd kevés olajon elősütjük. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sózzuk, majd tűzálló tálban kb. 200 fokon kevés olajjal meglocsolva sütni kezdjük. Közben a hagymából, paradicsomból és paprikából lecsót készítünk. A hússzeleteket rápakoljuk a krumpli tetejére, minden szeletre teszünk 1-2 kanál lecsót, majd alufóliával lefedve még kb. fél óráig sütjük. Ezután kivesszük, minden húsra kanalazunk egy kis tejfölt, elegyengetjük, megszórjuk pirospaprikával és kb 10 perc alatt készre pirítjuk. Jó étvágyat!