Majorannás tokány

 2013.05.02. 17:43

Íme egy gyorsan elkészíthető hétköznapi vacsi.

Hozzávalók:

50 dkg comb/karaj
olaj
majoranna

szinesbors
vegeta
150 g tejföl
2-3 kanál liszt

Elkészítés:

Olajon megpirítjuk a húst, hogy fehér legyen (ne tegyünk hagymát az olajba), majd megsózzuk, megfűszerezzük majoránnával, borssal, vegetával, egy kis vízzel felöntjük és fedő alatt pároljuk. Mikor már puha a hús, összekeverjük a tejfölt a liszttel, egy kicsit összefőzzük, és tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

IMG_3196.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://notoki.blog.hu/api/trackback/id/tr775262563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása